Inglasningar av uterum eller uteplats

Inglasad altan från Allwi FönsterLåt oss hjälpa dig med att förlänga sommaren!
Allwi fönster erbjuder alla typer av inglasning. Vare sig du önskar inglasning av uterum, inglasning av altan, inglasad balkong eller en ny glasveranda så hjälper vi dig gärna! Kontakta oss så berättar mer om hur du kan släppa in ljuset i hemmet!

Aluminium

Aluminium är ett underhållsfritt alternativ för din altan eller uterum. Inglasning med en yta av aluminium skyddar mot yttre påfrestningar. Aluminiumet skapar en solid konstruktion och är ett populärt alternativ för altan, balkong och uterum.

Trä

Självklart kan du få dina glaspartier i trä. Lägg äventill aluminium på utsidan vilket skapar en varm behaglig känsla inomhus och bästa kvaliten för yttre påfrestningar utvändigt.

Pvc

PVC-fönster är ett mycket prisvärt alternativ och vår populäraste produkt. Inglasning med PVC-fönster är ett underhållsfritt alternativ. I ett PVC-fönster får du det bästa u-värdet. Ett populärt och prisvärt alternativ för din altan.

Möjligheter som du bara drömt om

Tillsammans med våra hantverkare hjälper vi till att skapa unika lösningar för ditt uterum. Stora glasytor, öppna planlösningar och unika öppningsmöjligheter gör så att du kan njuta mer av växtligheten och trädgården utanför.

Vi har ett brett sortiment med allt från traditionella skjutpartier, lyft-glidpartier, vikpartier till fasta glaspartier där vi erbjuder enklare vindskyddande produkter till exklusivare vinterbonade alternativ. Samtliga produkter är av hög kvalité och monteras av våra duktiga montörer. Kontakta oss gärna för kostnadsförslag på tel: 020-360 600

Se video för mer information om vår Tilt-slide från Rehau

Referensobjekt - altaner och inglasningar

Vill du veta mer om våra lösningar för inglasning

Scroll to Top