Hur välkomnar du dina vänner?

Dörrar

Dörrar från Allwi produkterEn dörr är så mycket mer än en passage, det är början och slutet av ditt hem, en välkomnande dörr skapar ett starkt första intryck i hemmet.

Förutom design och kvalité är det även viktigt att en dörr är inbrottssäker och skyddar ditt hem. Låt oss hjälpa dig och ge dig inspiration vid ditt val av dörrar, entrédörrar, trädörrar, fönsterdörrar, balkongdörr, altandörr med mera.

Klassiska & moderna ytterdörrar av hög kvalité

Våra ytterdörrar är tillverkade av högsta kvalité med noga utvalt material. Samtliga dörrar är producerade av svenskt furu. Dörrarna är P-märkta och CE-märkta, vilket innebär att kraven för god beständighet uppfylls för det svenska klimatet och yttre påfrestningar. Genom ett brett sortiment kan vi erbjuda såväl standard mått som specialanpassade mått efter ditt hus.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra dörrar!

Kika i galleriet för mer inspiration!

Entrédörrar

En klassisk trädörr skapar ett tidlöst intryck och välkomnar dig in i hemmet. Välj bland våra standarddörrar eller skräddarsy din egna dörr med sidoljus. Vi har ett brett utbud med olika design och funktion. Vare sig du önskar en klassisk ytterdörr eller en modern dörr med ljusinsläpp så hjälper vi dig!

Extra ljusinsläpp med sidoljus

Allt fler hem anpassas med åren där vi bland annat strävar efter mer ljusinsläpp. Ett effektivt sätt är bland annat se över såväl fönster som entréer. Med ett kompletterande sidoljus eller överljus till din dörr skapar du ett välkomnande hem. Våra produkter finns i ett flertal NCS-kulörer och utförande. Vi hjälper dig gärna vid val av dörr för ditt hem.

Kontakta oss för mer information.

Svarto ytterdörr från Allwi produkter
Svarto
Utklippan Glas ytterdörr från Allwi produkter
Utklippan Glas
Vindo ytterdörr från Allwi produkter
Vindo
Vinga ytterdörr från Allwi produkter
Vinga
Koster ytterdörr från Allwi produkter
Koster
Sando ytterdörrar från Allwi produkter
Sando
Sandhamn ytterdörrar från Allwi produkter
Sandhamn
Ramno ytterdörrar från Allwi produkter
Ramno
Hallo Glas ytterdörrar från Allwi produkter
Hallo Glas
Broko ytterdörrar från Allwi Fönster
Broko

Våra standard ytterdörrar

Vill du se fler ytterdörrar, kontakta oss för mer information angående vårt sortiment.

Kvalité och design

Våra ytterdörrar har P-märkt konstruktion samt CE-märkning och 10 års formgaranti.

Skjutdörrar och skjutpartier

Utöver våra ytterdörrar erbjuder vi även skjutdörrar, skjutpartier, altandörrar och balkongdörrar i såväl trä, aluminium som pvc.

Med en personlig ytterdörr skapar du något extra till ditt hem. Kontakta oss vid val av ytterdörr, vi hjälper dig gärna att skapa ett hem som välkomnar dig och dina gäster.

Vill du veta mer om våra dörrar

Scroll to Top